Pacifica Parfume

Sjove, friske og naturlige. Inspirerende parfume blends lavet af naturlig alkohol baseret på korn og tilsat naturlige essentielle olier. Desuden er brugt de bedste bæredygtige ingredienser.  Den fikse roll-on er lige til at tage med i tasken, så du altid har din yndlingsduft ved hånden. Den blanke stålkugle doserer parfumen perfekt, når den ruller henover huden og efterlader den skønneste duft af Pacifica. Sprayflaskerne er dekoreret efter vintage stil.

 

Skønne vintage-dufte fra Pacifica
Parfumerne fra Pacifica er udviklet af amerikanske Brook Harvey-Taylor personligt. Brook Harvey-Taylor?s fascination af duftenes magiske verden startede, da hun som teenager faldt over Tom Robbin?s roman Jitterbug Perfume. Robin?s bog inspirerede hende til at følge sin næse og lovede, at hvis hun gjorde dét, ville verden ligger for hendes fødder. Senere mødte Book filmfotografen Billy og sammen skabte de Pacifica, som i dag er blevet et frisk pust inden for duftenes verden. Pacifica er et autentisk udtryk for parrets ægte glæde ved at være i live, og det er vigtigt for Brook og Billy, at deres produkter bringer ægte glæde blandt kunderne.

 

Pacifica parfumer er veganske og lavet uden grusomme dyreforsøg. Ikke tilsat propylene glycol, parabener, phthlater, sulfater, GMOs  

 

Du kan dufte dem i din lokale helsekost!