Morten Krabbe

Mit arbejde er en kombination af fysiske, psykiske og åndelige teknikker, hvor jeg bygger bro mellem de forskellige eksistentielle planer og giver dig en forståelse af sammenhængen.

Mit filosofiske og diagnostiske fundament er AYURVEDA, hvis inddeling af mennesker i de 3 doshaer VATA, PITTA og KAPHA giver en god forståelse af vores individuelle kvaliteter og særlige egenskaber – både fysisk og psykisk. Her bruger jeg bl.a. pulsdiagnosen som et redskab til at læse mine klienter og vejlede om kost, livsstil, fysiske, psykiske og åndelige problematikker.

Derudover anvender jeg CBT, hvilket står for ”Cognitive Behavioral Therapy”. Teknikken blev udviklet i 1970’erne af professor Aaron T. Beck fra University of Pensylvania som en metode til at kombinere det kognitive med adfærdsmæssig rådgivning. Teknikken er god til at analysere og opdele evt. problemer i mere overkommelige størrelser og dermed skabe overskud til at takle symptomer samt uheldige tanke- og handlemønstre. Behandlingsmæssigt kan jeg kombinere dette med healing, hvilket giver en anden indgangsvinkel til at slette gamle bevidsthedslag og afbalancere chakra- og energisystemet.

Udover dette har jeg en lang baggrund som sportsmassør, hvor jeg med individuelt tilpassede massageteknikker samt el-medicin og akupunktur har stor erfaring i at behandle både akutte og kroniske rygproblemer, sportsskader, kæbespændinger m.m.

Jeg var massør ved det internationale Melodi Grand Prix i PARKEN 2001 og har været massør for Iron Maiden på Roskilde Festival år 2000 og backstage Roskilde Festival 2001 samt Beyoncé, Aalborg 2007 og Usher i Forum 2015.

Kontakt

Ryesgade 15, kld.
2200 København N
Mobil: 40 74 74 67
Email: kontakt@human-balance.dk