Udtalelser fra brugere af klinikken

København november 2023

Tak for healing i går! Den har virkelig løsnet op. Da jeg gik hjem kunne jeg følge med de andres tempo over fodgængerovergangen, jeg kom ikke ind som den sidste! Efter 3 måneder med en hofte, der pludselig over night, satte sig i klemme, kan jeg nu også vende mig i sengen uden at holde fast i alt jeg kan få fat i.

Min morgen yoga, var også uden “fastfrysning”, men kun et par “hakker” i de glidende bevægelser!
Hoften er stadig lidt øm i højre side, men hold da op en forskel når jeg bevæger mig, den “låser” ikke længere!
Jeg er så let om hjertet, ikke længere bange for den infektion jeg har i maven.

Tusind, tusind tak Morten!

________________________________________________________________________________________


København marts 2019

Hej Morten

Jeg blev behandlet af dig, da jeg er omkring 16 år, i dag er jeg 28 år. 
Min mor gik dengang til behandling hos dig, for et piskesmæld.
I talte om, at jeg gerne skulle vokse i højden, hvilket var stagneret.
Det blev til nogle ganges healing og kosttilskud til mig.
I dag er jeg glad for min højde. 

Min mor har foreslået mig, at jeg endnu engang opsøger dig.
For at blive behandlet v healing af min krop. 
Hilsen Oliver

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Mogens Steenbuch Krabbe d. 26-3 2014

Har i dag været til den sidste behandling for colitis ulcorosa og hvor utrolig det lyder er jeg blevet rask. For ca 18 mdr siden fik jeg besked om at det eneste der var tilbage man kunne gøre var stomi fordi mere medicin ville ikke have nogen indvirkning på min situation. Det var meget grænse overskridende for mig at blive præsenteret for og jeg sagde til specialisten at det kunne ikke komme på tale. Lillian min søde kone mødte Morten Krabbe som er indehaver af Human Balance på en messe i Forum, han spurgte til mig og Lillian kunne fortælle at det gik ikke så godt hvorefter Morten kontaktede mig og sagde at han måske kunne hjælpe mig.
Efter ca 1½ års behandling hvor jeg løbende kunne mærke forbedringer har jeg i dag ingen problemer med tarmsygdommen. Ud over at være meget taknemmelig over hvad Morten har udrettet føler jeg også at jeg har fået en meget bedre hverdag uden at gå i detaljer.
Så af hele mit hjerte tusind tak til Morten


Dear Morten,

I wish to send you my sincerest appreciation to you and your healing methods. I wanted to share my story to any who would listen; I have been suffering from Colitis and Crohn's, a severe and debilitating stomach and intestinal disease, for over 30 years. Living in the USA (Miami, Florida) afforded me excellent healthcare however "Modern Western" medicine was not working and I suffered in pain everyday. After moving to Copenhagen my health and medical condition worsened. I had lost 10 kilos and my body and mind was seriously deteriorating. After speaking with a friend in Copenhagen he recommended you highly. 

I recall coming to your office for several sessions and followed your supplement recommendations. After 6 months my disease miraculously went into full remission, I can't remember feeling this well. My full remission continues to this day, it has now been 5 years and my health has been perfect. I have gained 15 kilos and my life has been fully transformed. I used to wake up every morning not knowing if I was going to have a good or bad day. My worries are no more and I live life like I have never done before. Thank you so very much and bless you for changing my life and giving me back my health !

Kindest regards....Alex Pappas
Alex Pappas
Real Estate Investment Advisor
Florida Capital Realty
Miami, Florida 33131
USA


Emne: Blodprøve-svar

Dato: 21. nov. 2013 09.39.29 CET

Hej Morten.

Jeg har netop været til kontrol på Herlev Hospital, og blodprøverne var flotte. Min læge anbefalede mig at gå ned på 50 mg Imurel, og så stoppe med Imurel-behandlingen efter en måned, blot for at ha' psyken med i nedtrapningsfasen. Nu er I to mod en, så jeg overgiver mig.

Ha' en rigtig dejlig dag.
Mvh.
Maibritt


Besøg hos gynækolog Kbh. d. 26-6 2009

Hej Morten (er den ikke sød? )
Må bare lige fortælle, at jeg er blevet "frikendt" af PCOS af min gynækolog i dag!!! Mine æggestokke så helt normale g fine ud!!! Yieeeehaaa!!!! Tak til dig og Reumazall! Jeg må simpelthen ud og købe mig en flaske champagne

Rigtig go' weekend!!!
KH
Ann Christin


Århus 18. december2006
Hej Morten,

Endnu en gang tak for pulsdiagnosen, som jeg fik fredag 24. november i Århus. Jeg købte de anbefalede tabletter Trifalla og Reumazall, som jeg har haft stor glæde af at tage.

Min intuition sagde mig, at jeg kunne stole på din viden og kunnen, så derfor tog jeg bare tabletterne i nogle dage uden egentlig at læse nærmere om, hvad de var godt for. Du havde jo kort forklaret det, men nu nogle uger senere, kan jeg ikke lade være med at tænke på om du havde en anelse om hvad der skulle ske med mig. Når jeg læser på Reumazall står der: styrker muskler og led – modvirker ømhed og infiltrationer. I konsultationen havde jeg ikke sagt noget om, at jeg havde ømme muskler eller infiltrationer, men måske kunne du bare se det på mig.

Nå men i hvert fald fik jeg jo ekstra glæde af tabletterne, fordi jeg om søndagen havde en cykelulykke, hvor jeg fik en lang flænge i panden, hjernerystelse, samt et brækket venstre kraveben og selvfølgelig en masse ømhed i kroppen. Da jeg tror på at alt sker af en grund, må jeg jo takke forsynet for at jeg blev udstyret med tabletterne til at afhjælpe den fysiske side af sagen. Straks efter ulykken var jeg bevidstløs og vågnede først op nogen time jeg var bragt ind på skadestuen. Jeg var noget forvirret da jeg så omgivelserne og min første tanke var: Gad vide hvad Vorherre har tænkt sig med dette..

Det var jo ikke så mange uger siden jeg havde sat navneskifte i gang, hvilket vi også talte om og du sagde, ja så er du stadig i udrens-ningsfasen. Den havde Mauren også talt om, men jeg var lidt forbavset over voldsomheden af udrensningsfasen. Jeg sov i næsten 3 uger og tog tabletterne, som jeg virkelig tror hjalp mig meget.

Nu er jeg ved at være ok igen og de sidste ugers megen søvn og hvile har gjort mig godt. På en eller anden måde føler jeg mig befriet for noget jeg ikke er helt sikker på hvad var. Er det lidt for kryptisk??

Lige til sidst har jeg et spørgsmål: Kan vægttab være en reaktion af tabletterne?? Det føles som der forsvinder ophobninger fra kroppen og det er ret rigtigt behageligt.

Du ønskes en glædelig jul, samt et smukt nytår

Med venlig hilsen
Lena Agger


Hej

Min mand og jeg var hos dig i Århus, du anbefalede Elixir og Rescue dråber til mig (jeg har haft piskesmæld). Jeg har fået sådan en dejlig ro i kroppen, som jeg ikke kan huske at have haft før. Så jeg er dig meget taknemmelig. Mange hilsner

Lone Thomasen, Skive


Søde Morten, Tak for din behandling. Jeg må sige, at du har rykket nogle alvorlige grænser for mig. Tusind tak. Jeg har fået et følelsesregister, som giver mig virkelig gode oplevelser. Jeg har haft underlige følelser, de er kommet og gået igen. Jeg har luget ud i mine energislugende venner og beholdt nogle af dem – fordi jeg nu kan holde min energi hjemme hos mig selv. Jeg har grædt og grinet. Har følt stor sorg, irritation, vrede og ubegrundet glæde i én pærevælling :o) Nu virker det som om, at jeg er i stand til at identificere hver en følelse, når den opstår. Jeg mærker det meste meget intenst, og trives meget med det. Kan mærke jeg lever. I tilgift har jeg kvittet al medicin, på lægernes opfordring tilmed. Skal have en sidste døgnblodtryksmåling imorgen, og er den fin, er jeg udskrevet fra Gentofte!

Jeg er dig meget taknemmelig. Dine ord opbevarer jeg et sted indeni, hvor jeg altid kan finde dem frem og mærke deres virkning. Tusind tak for din hjælp. Verden er et bedre sted at være, end jeg turde tro eller håbe. Din indsigt er enestående, og måden, hvorpå du formidler din viden, vækker min dybeste respekt. Du mødte mig der, hvor jeg var, og gav mig de rette redskaber i hænderne.

Store knus Rikke
København august 2006


Hej Morten!

Her en lille hilsen fra mig. Jeg har det stadig rigtig godt. Stoppede med Trifalla for ca. en uge siden. Min mave har det stadig godt. Jeg kan godt mærke på den, hvis jeg skal noget som jeg er lidt spændt på, men sådan vil det nok altid være.

Jeg er blevet rigtig glad for mit nye arbejde, hvor jeg har fået nogle gode kollegaer en rigtig god chef. Jeg er lige blevet fastansat efter min prøvetid og skal nu igang med en masse kursur, som giver adgang til forsikringsadkademiet.

Ellers nyder jeg bare livet og nyder at være mig selv... :)
Jeg tager på et højskoleophold til sommer, som jeg så tit har haft lyst til at prøve.

Jeg vil godt sige dig tusind mange tak for din hjælp og støtte til at blive den jeg er idag. Det ville jeg nok ikke kunne have gjordt på egen hånd!

Mange knus og hilsner
Louise


JEG ER SÅ GLAD, JEG HAR FÅET MASSER AF ENERGI

I FAMILIEJOURNALEN maj 2000 læste jeg om en vellykket behandling af fibromyalgi hos Morten Krabbe i Hellerup. Jeg var ikke længe om at bestille en tid, da jeg altid har gået ind for alternativ behandling og fordi jeg gennem årene havde prøvet meget, bl.a. Kinesiologi, Zoneterapi, kiropraktor, Fysioterapi, Vakumterapi, som alt sammen kun har hjulpet kortvarigt på min træthed og mine mange smerter. Jeg har i mindst 20 år kun haft halvtidsjob pga. min sygdom, som også er resulteret i den mindste pension i april 1999.

Morten tog min puls og fortalte mig om kroppens og sjælens ubalancer. For mig og for de fleste fibromyalgipatienter er der ubalancer i nyre og lever, som relaterer til følelser, der holdes tilbage. Kroppen udsender mere end 30 pulssignaler, som fortæller om kroppens fysiske og psykiske tilstand.

Jeg fik til at starte med el-akupunktur, kostvejledning og masser af healing men klagede stadig over træthed og masser af muskelømhed, som ikke kan beskrives, og fik ELIXIR, som har hjulpet mange, men nej – jeg kunne ikke tåle ELIXIR’en. Trods jeg selv synes, jeg var stærk,, jeg var den værste patient Morten havde oplevet, sagde han, det lagde han ikke skjul på, men jeg holdt stadig fast på Morten, for jeg vidste han bærer på en stor viden, da han bl.a. også er med hos www.netnaturdoktoren.dk og bladet I FORM.

Men på et tidspunkt var jeg ved at give op, men vores lige så vigtige samtaler, førte mig frem til jeg idag har fået fjernet al amalgan i tænderne og været til genkaldelsesterapi hos Steen Krarup, det hele har hjulpet mig meget, der er ingen spildte kroner, for nu kan jeg tåle ELIXIR’en, som nu forhandles i MATAS.

ELIXIR’en fjerner mange led og muskelsmerter og stivhed og giver masser af energi. Min familie siger hele tiden, pas nu på ikke at tage munden for fuld, men de kan ikke bremse mig, når bare jeg får min ELIXIR.

Jeg har det sidste års tid haft et skånejob på bare 6 timer, bare for at holde mig igang og komme op om morgenen, men nu søger jeg nye udfordringer, jeg kan begynde at se lyset takket være Morten Krabbe.

Med venlig hilsen

Marie Jullie Elbæk
Ølstykke d. 21/5 2003


KRONISK HOVEDPINE

Jeg kontaktede Morten Krabbe pga. hovedpine. Gennem de sidste 30 år har jeg lidt af hovedpine men følte, at det blev værre med alderen.

Vi startede med ayurvedisk pulsdiagnose og kostvejledning. Her konstaterede Morten Krabbe ubalance på leveren. For at rette op på dette, startede jeg med at tage ELIXIR 2 gange dagligt. Dette hjalp noget men fjernede ikke hovedpinen.

ELIXIR-kuren blev suppleret med healing, som stille og roligt gjorde tricket!
Jeg forstod aldrig hvorfor eller hvordan healingen hjalp, men der var ingen tvivl om, at det virkede.
Efter ca. 5 måneder med 8 behandlinger var hovedpinen væk! Jeg tager stadig ELIXIR, som generelt virker udrensende og styrkende.

- Hverdagen bliver så meget bedre, når man ikke konstant har smerter. -

Mange gode hilsener
Margit - København d. 26/2 -03


Jeg er 50 år og hjemmehjælper. For 4 år siden fik jeg et vrid i ryggen på mit arbejde. År 2000 fik jeg fra Arbejdsmedicinsk Klinik besked om, at det var fibromyalgi og at jeg ikke måtte fortsætte som aftenvagt, da dette var for belastende for kroppen. Lige efter så min far en artikel i Familiejournalen om en dame med samme lidelse, der havde besøgt Morten Krabbe. Far synes jeg skulle læse det. Det gjorde jeg og lagde bladet væk. 14 dage senere havde jeg meget ondt og tænkte nu skal det prøves.

Jeg ringede Morten Krabbe op og fik en tid. Han tog min puls og sagde, at det ikke var fibromyalgi, men et rygproblem og for meget syre i kroppen. Det gjorde, at jeg fik en del muskelknuder af affaldsophobninger, som gav mig kraftige smerter. Jeg blev sat på afgiftningskur + Urte Eliksir. Dette hjalp en hel del, men jeg havde stadig smerter og var meget træt, når jeg belastede mig selv for meget. Især i det punkt, jeg selv mente var arbejdsskaden.

Jeg talte med Morten om det, som foreslog urtepiller som gik ind og påvirkede tyktarmen, så fik han løst problemet. Jeg har nu gået hos Morten Krabbe i 3/4 år, fået healing, massage, akupunktur, Urte Eliksir, urtete og vitaminer. Idag har jeg det rigtigt godt, min træthed og ligegyldighed er i stor fremskridt, hvilket jeg kun kan være Morten Krabbe dybt taknemmelig for. Samtidig kan jeg anbefale andre, at få Morten krabbe ud og fortælle om naturmedicin, da han også er en rigtig god fortæller som gi´r stof til eftertanke.

Hilsen Evy Due d. 23-5 2001


Jeg er 35 år, dagplejer og født med en skævhed i ryggen. Har født 3 børn i 1988, '89 og '95. Blev opereret for galdesten i '95 og fik fjernet åreknuder i '98. I 1993/94 fik jeg en arbejdsskade, hvor korsbenet forrykkede sig. Under alle 3 fødsler har jeg haft bækkenløsning, også under graviditeterne.

Har siden '95 gået til kiropraktor og fysioterapeut hver 3 mdr. pga. smerte i ryg, skuldre og arme. Det gjorde jeg i 3 år. I oktober '98 havde jeg så mange smerter, at jeg måtte sygemeldes. Jeg tog 4-6 panodiler hver dag og kunne dårligt komme ud af sengen om morgenen. Jeg gik til læge og speciallæge, som konkluderede følgende:

Min egen læge, Niels Hansen d. 30 - 3 1999 :

"Gennem det sidste halve år smerter i nakke / skulderåg og overarme endvidere i lænd, bækken og lårene. Samtidig hævelse af fødder, har haft hovedpine og følt sig træt og uoplagt. Blodprøver tyder ikke på egentlig bindevævssygdom".

Jeg blev vurderet af specialist L. Helleberg i Slagelse d. 30 - 4 1999, som finder tilstanden forenelig med fibromyalgi / belastningslidelse i bevægapparatet, prognose på lidelse anses normalt for at være stationær med mulighed for bedring, hvis belastning mindskes.

Specialist i gigtsygdomme, Lars Helleberg udtaler d. 30 - 4 1999:

"Mit eneste positive fund er en udbredt ømhed af sene og muskelvæv. Dette sammenholdt med symptomer svarer til beskrivelsen af det såkaldte fibromyalgi syndrom. Undertegnede har en kronisk smertetilstand, som hun må forsøge at leve videre med bedst muligt".

Efter at have fået beskeden om at måtte leve med smerterne + miste mit job, var jeg meget langt nede. Så så jeg en artikel i Familiejournalen om Morten Krabbe. og tog derind i håb om at få hjælp.

Første gang jeg gik derfra kunne jeg allerede mærke forandring i kroppen. Har nu været i gang i 3 måneder med healing, massage + udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Jeg føler, at jeg har fået et nyt liv uden smerter og nu kan jeg dyrke sport igen".

Gitte Melchiorsen d. 15 - 9 2000.


Fordi man er sidst i tresserne, behøver man vel ikke at føle sig gammel og træt - det var hvad jeg gjorde.

Jeg havde mistet mine 2 gode veninder og en søster på meget kort tid. Derefter havde jeg en langvarig influenza og senere et grimt hold i ryggen, som jeg ikke rigtigt kunne komme mig efter.

Heldigvis havde jeg set en artikel i et blad om Morten Krabbe og hans RessourceCenter og bestemte mig for at prøve ham - det blev min redning.

Hos Morten har jeg fået en blanding af akupunktur, healing, massage, kostvejledning, vitaminer og urte Eliksir.

Vi har talt meget og jeg har tudet lidt, men det har altsammen givet et godt resultat. I dag er jeg smertefri og frisk og har fået mit gode humør tilbage.

Jeg skylder Morten en stor tak og vil gerne anbefale ham til andre.

Karen Larsen d. 23 - 10 2000.


Tilbage til livet

Jeg fik diagnosen Fibromyalgi i 1997, det var en lettelse i sig selv. For nu kunne jeg forholde mig til, hvad jeg fejlede. Jeg havde ingen udsigt til at få det bedre, jeg måtte affinde mig med at sådan var det for mig. Jeg ville ikke på pension, jeg holdt fast i mit job. Undersøgte alle muligheder, gik på biblioteket, lånte bøger om meditation, for jeg var overbevist om at kontrol over mig selv ville hjælpe, men fik ikke gjort mere ved det. Energien var totalt væk. Jeg slæbte mig igennem dagen, fik den til at hænge sammen, selvom alt var kaos inde i kroppen.

Jeg arbejder som dagplejer, hvor jeg kunne sætte mig og hvile halvanden time om dagen, imens børnene sov, så kunne jeg lige klare resten af dagen. Jeg havde ikke overskud til at tage i byen og handle ind, men det skulle gøres, så jeg måtte støtte mig til indkøbsvognen. Skulle jeg bære på en kurv, så fik jeg ondt over det hele i kroppen. Knæene var ømme og jeg kunne næsten ikke stå i køen af udmattelse.

Når jeg kom hjem måtte jeg sidde ned inden madlavningen. Om aftenen følte jeg mig lam og kunne ikke altid holde mig oppe. Som regel i weekenden fik jeg mange smerter i ansigtet og musklerne kunne ikke slappe af, de var stenhårde. Jeg var skrækslagen, når jeg kunne mærke, jeg skulle have den store tur. Med hovedpine som hovedet skulle springe, jeg havde ondt i alle muskler i ansigtet, skulle jeg græde af smerte gjorde det ondt i øjnene, jeg kunne ikke spise noget mad, så gjorde det endnu mere ondt.

Alt var stift i kroppen og gjorde ondt, jeg kastede op flere gange. Jeg kunne ikke sidde, ikke ligge og gå. Det varede et døgn, mandag morgen var det ovre og jeg fortsatte mit job.

Jeg havde advaret min familie, at hvis jeg fik det sådan tit, havde jeg ikke lyst til at leve mere. Men pludselig en dag kom nogle venner med en artikel om Morten Krabbe. Jeg tænkte mig ikke længe om, for jeg var overbevist om, at der var en udvej.

Ved første behandling reagerede jeg meget voldsomt med mine store ture. Det skulle vise sig, at det var den sidste tur!

De næste par dage havde jeg smerter i hovedet, men jeg kunne mærke, hvordan smerterne forlod kroppen og efter 3 dage forsvandt smerterne. Humøret steg og jeg kunne begyndet at gøre rent m.m. Alt blev endevendt, men trætheden forsvandt ikke så let, så Morten satte mig på Urtedråber og det gik fremad.

Jeg er blevet behandlet med massage, urtete, urtepiller og -dråber og fået el-akupunktur og kostvejledning. Alle jeg kender siger jeg lyser op og min livsglæde er enorm. Jeg har en ballast med i livet og har lært at penge ikke er alt, men uden et godt helbred er det intet værd. Jeg er yderst taknemmelig over at jeg er rask, takket være Morten Krabbe's RessourceCenter, han er sendt fra himlen.

Anette Rønmann d. 12 - 9 2000.


"Jeg har i mere end 20 år lidt af muskel- og ledsmerter. De sidste 4 år er smerterne taget til, fulgt af en svækkelse af min muskelskraft. De ting jeg med lethed gjorde før i tiden, blev til en uovervindelig opgave i dagligdagen. Jeg fik efter mange og langvarige underøgelser stillet diagnosen fibromyalgi i sommeren -97.

Gennem tiden har jeg prøvet mange forskellige behandlingsformer, f.eks.: Gigtmedicin, fysioterapi, akupunktur, zoneterapi, styrketræning, svømning, gymnastik, afspænding o.l., uden den store virkning.

Hele vinteren 98-99 måtte jeg lægge mig, når jeg kom hjem fra arbejde. Jeg orkede næsten ingenting og de fleste ting voksede mig over hovedet.

I februar -99 måtte jeg opgive min gymnastik på grund af manglende muskelkraft og energi. Min livslyst kunne herefter ligge på et meget lille sted.

Jeg havde læst om Morten Krabbes behandlingsformer, og efter at have talt med ham på en helsemesse, besluttede jeg, at denne form for holistisk behandling måtte være noget for mig.

Det har jeg ikke fortrudt!
Allerede efter første behandling d. 30-3-99, kunne jeg mærke forandringer i min krop. Jeg har efterfølgende erfaret, at min krop samt arme og ben har været stive og hårde som træstammer, for efter hver behandling har jeg mærket, at nye muskelgrupper er blevet blødgjorte og bevægelige.

Jeg har selvfølgelig rådført mig med min egen læge. Efter at han har set min positive udvikling, mener han, at Morten Krabbe kan hjælpe mig, så jeg kan få min tabte livskvalitet igen. I skrivende stund er jeg i stand til at jogge, jeg har gjort hovedrent i mit hjem og er ved at få styr på min have igen. Jeg har selvfølgelig også meldt mig til gymnastik i efteråret.

Med udsigten til at blive rask og rørig, sender jeg mine bedste anbefalinger og varmeste hilsener".

Hanne Kristiansen
den 17. juni 1999


I 1989 begyndte jeg at få ondt i ryggen og over lænden. Problemet blev en "naturlig" del af dagligdagen, men efter nogle år med tiltagende smerter tog jeg kontakt til min læge. Han henviste mig til en reumatolog, der stillede diagnosen "stive led i den nederste del af ryggen" og forklarede, at jeg blot måtte leve med problemet.

Ved et efterfølgende besøg hos en kiropraktor fik jeg stillet diagnose "fastlåsning af hoftekrandsen". Trods utallige behandlinger de efterfølgende år forsvandt mine smerter ikke.

I 1995 gik jeg til behandling hos en fysioterapeut. Men efter nogle få behandlinger kunne jeg blot konstatere, at smerterne tiltog
- en dag eller nat uden smerter var efterhånden en sjælden oplevelse.

Fra 1996 til 1998 gik jeg igen til regelmæssig behandling hos en kiropraktor. I perioder havde jeg det bedre, men smerterne over lænden forsvandt aldrig.

Ved et besøg hos en Japansk fingertryk terapeut fik jeg stillet diagnose "skæv ryg grundet forskel på længden af mine ben". Gentagne handlinger gav nogen lindring, men jeg blev dog aldrig smertefri.

Under en tilfældig søgning på Internettet blev jeg opmærksom på RessourceCentret og Morten Krabbe. I februar 1999 startede jeg hos Morten.

Efter 3 behandlinger med el-akupunktur og massage samt daglig indtagelse af urte-eliksir og Dolomit-tabletter, men absolut INGEN kaffe, er jeg praktisk taget blevet helt smertefri.

Ved at opnå så positive resultater efter så få behandlinger, kan jeg kun anbefale RessourceCentret.

Stig Bredahl
den 16. april 1999


"Mine rygproblemer startede i feb. '93. Min læge ordinerede gigtpiller og en henvisning til 10 behandlinger hos en fysioterapeut. Samtidig blev jeg sygemeldt fra mit arbejde.

Efter 7 behandlinger stoppede jeg hos fysioterapeuten, da hun ikke mente, hun kunne hjælpe mig. Jeg blev nu sendt til røntgen og en speciallæge i fysiurgi/ reumatologi. Han fyldte mig med gigtpiller. På et tidspunkt gav han mig indsprøjtninger med binyrebarkhormon. Efter en tid fik jeg henvisning til en anden speciallæge. Igen uden resultat.

I sommeren '95 gik jeg til en kiropraktor, hvor jeg regelmæssigt gik til behandlinger i 1 1/2 år, disse behandlinger havde en vis lindrende virkning. Smertefri blev jeg dog ikke og jeg var igen til speciallæge.

I juni '97 mødte jeg Morten Krabbe. Jeg startede straks på hans klinik. Han siger at en stor del af grunden til mine smerter var syreophobninger omkring nyrene. Samtidig med behandlinger med el-akupunktur skulle jeg stoppe med overdreven kaffedrikning. Jeg stoppede med kaffe og efter 6 behandlinger var mine smerter stort set væk. Nu kan jeg, passe mit arbejde og min have uden problemer.

Sideløbende med rygsmerter havde jeg dagligt haft hovedpine. I Dagene omkring menstruation havde jeg haft migræne og kvalme helt op til 4 dage. Jeg var også her blevet undersøgt af det etablerede lægesystem, hvor jeg fik at vide, at det var arveligt el. hormonalt, underforstået at det kunne der ikke gøres noget ved. Jeg har haft mange sygedage på den konto og spist uanede mængder af hovedpinepiller.

Jeg startede i juni på en kur hos Morten Krabbe bestående af urteeliksir og massage. Jeg kunne hurtigt mærke forandringen, der blev længere og længere mellem dagene med hovedpine. I august overstod jeg en menstruation uden hovedpine, det er helt fantastisk. Jeg har under hele forløbet haft fuld tillid til Morten Krabbe."

Venlig hilsen
Ingelise Sørensen


"Efter en trafikulykke i august '95 pådrog jeg mig et piskesmæld (whip-Lash) i nakken. Jeg brugte herefter 1 1 /2 års tid på at få kureret min smerte, som konstant sad i nakken og resulterede i mere eller mindre daglig hovedpine. I denne periode var jeg konstant afhængig af forskellige former for smertestillende præparater.

Efter at have været i forbindelse med forskellige neurologer og fysioterapeuter var jeg ved at opgive troen på, at jeg nogensinde skulle slippe af med min smerte. Her skal nævnes, at jeg gik til fysioterapeut 2-3 gange om ugen i månedsvis, hvor bedringen kun var lille.I foråret 1997 startede jeg min behandling på RessourceCentret hos Morten Krabbe, hvor jeg endelig fik en effektiv behandling bestående af el-akupunktur, massage samt en daglig dosis urteeliksir som virker udrensende og styrker leverens funktioner.

Til andre Whip-lash patienter der har været igennem vores sundhedssystem uden at have fået den tilstrækkelige bedring, kan jeg kun anbefale Morten Krabbes behandling. Hermed en stor tak til Morten Krabbe, som har givet mig fornyet syn på livet.

Mine bedste anbefalinger
Dorte Lund, den 17. september 1997


"Som freelance skuespiller vil jeg fortælle om, hvordan jeg har brugt Morten Krabbe som alternativ behandler.

Jeg arbejdede i efteråret '97 på børneteatret Filuren, og var da meget plaget af smerter og spændinger i ryggen, nakken og hovedet. Jeg havde gået til behandling i København uden synderligt resultat og var nødt til at gøre noget for at kunne klare mit job. Jeg bestilte derfor en tid hos Morten, på hans klinik i Århus, som hedder RessourceCentret.

Han lagde ud med at tage min puls, og som en anden mirakelmand, kunne han fortælle mig nøjagtig hvad jeg gik og døjede med, både af fysisk og psykisk karakter. Dette blev jeg temmelig forundret og overrasket over, eftersom vi overhovedet ikke havde snakket sammen endnu - udover selvfølgelig "Dav, jeg hedder... " og "Vær så god at sætte dig ned".

Efter han havde fortalt mig, hvordan jeg havde det hvilket jeg kun kunne bekræfte, gik han i gang med mig på briksen. Først med elektrode-plastre på forskellige akupunkturpunkter på ryggen, derefter regulær massage og til sidst fik jeg nogle urtepiller og blomsterdråber med, som skulle rette op på de ubalancer han så rigtigt havde mærket jeg havde. Jeg svævede derfra efter første behandling, som var mit hoved en ballon og undrede mig over, hvor den elefant jeg havde haft siddende i nakken de sidste mange måneder, var blevet af. Den havde jeg åbenbart parkeret hos Morten Krabbe.

De næste fire måneder, mens jeg arbejdede i Århus, gik jeg regelmæssigt til behandling hos Morten. Jeg var utrolig glad for endelig at have fundet en alternativ behandler, der ikke kun har et speciale, men udover at være ayurveda-læge også har erfaring inden for zoneterapi, healing, biopati, massage og el-akupunktur. Her var en behandler der i kraft af sin brede viden og kunnen, virkede meget mere holistisk og helhedsopfattende end andre jeg har stiftet bekendtskab med.

Morten er den eneste af de behandlere jeg har gået hos, der helt har kunnet fjerne mine smerter og spændinger i nakke og ryg på under en time vha. el-akupunktur massage og healing. På den måde er han ideel at bruge for skuespillere når vi pludselig står med et akut problem og skal på scenen".

Anne Louise Hassing
den 12. oktober 1998


"Efter at have haft nederdrægtige smerter i mit højre knæ i ca. 2 år blev jeg anbefalet at opsøge Morten Krabbe. Efter 3 behandlinger er jeg blevet fri for særdeles pinagtige smerter. Første gang virkede behandlingen ca. 2 dage, næste gang virkede behandlingen så godt, at jeg i 8 dage var smertefri, og da jeg kom til den sidste behandling 1 uge efter, behøvede jeg ikke at komme mere. Knæet er heller ikke hævet mere. Dertil skal nævnes Morten Krabbes måde at tale med patienter på, hans venlige væsen og enestående behandling.

Tak for hjælpen!"

Birgit Eva Draiby, den 23. juli 1998