MUSKELSTIFTEN - NY FORBEDRET UDGAVE
 Pris:
  •  119,00 DKK
 Model:   [MUSKELSTIFTEN -]
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   
  
Anmeldelser: 0      Anmeldelser 
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

REUMAZALL Muskelstift:

Øjeblikkelig lindring af ømhed i muskler og led ved udvortes brug

Anvendes ved:

  • Øm ryg og nakke
  • Stive og ømme fingre
  • Infiltrationer
  • Ømhed ved menstruation
  • Spændinger i muskler
  • Kløende myggestik
  • Cellulitis (appelsinhud)

Normal anvendelse:

Rulles henover det belastede område efter behov. Efter 3-5 minutter mærkes en kølende eller varmende effekt i forbindelse med de aktive stoffers indtrængen i muskulaturen, som herefter befordrer en lindrende effekt der typisk varer op til et par timer eller længere.

OM MUSKELSTIFTEN…

"Jeg har brugt MUSKELSTIFTEN i ca. 1 år. Sidst har jeg haft sommerferiejob som tasteoperatør, 8 timer hver dag har jeg tastet data ind på computer. Det har været årsag til mange muskelsmerter i skuldre og nakke. Jeg har brugt MUSKELSTIFTEN næsten hver dag i den 3 måneders periode. Den virker!!!

Musklerne bliver afslappede og gennemvarmede, og man bliver klar til en ny dag i PC?verdenen. Tak for MUSKELSTIFTEN som gør det ud for mange ganges 'amatør?massage'."

Bente Mikkelsen, Stud. Theol.

 

"I flere år har min søn på 9 år haft problemer med vokseværk i begge ben. Ofte har han ikke kunnet falde i søvn om aftenen, eller han er vågnet op grædende midt om natten med smerter i benene. Jeg har så måtte massere ham og give ham varme fodbade. Dette kunne ofte tage en halv time af vores nattesøvn. Da min mindste søn på 7 år også begyndte at klage over vokseværk i benene, forventede jeg således, at det ville betyde aftener og nætter med fodbad og massage igen. Men så fik jeg fat i REUMAZALL MUSKELSTIFT. Jeg havde hørt, at den skulle lindre, hvis man havde ømme muskler. Jeg påsmurte olien på min mindste søn og lagde et håndklæde om hvert ben. Efter kort tid følte han en varme i benene og smerterne forsvandt, hvorefter han straks faldt i søvn.

Nu ved jeg hvordan jeg skal klare vokseværk hos begge børnene, og jeg kan varmt anbefale MUSKELSTIFTEN hertil."

Kirsten Ahlburg, Psykoterapeut og mor til to.

 

"På grund af flere ankelskader og operationer fra min tid i topfodbold, har jeg i dag efter karrieren visse problemer, når jeg dyrker idræt. Jeg har artrose og nedsat bevægelighed i ankelleddet, og det giver ofte smerter og stivhed, når jeg f.eks. spiller tennis og cykler. Selve skaden i leddet er der nok ikke så meget at gøre ved mere, men det er vigtigt for mig, fortsat at kunne være en smule aktiv.

Med MUSKELSTIFTEN fra Human Balance mener jeg at have fundet et produkt, der er med til at øge blodcirku­lationen og holde ankelen fri for den værste stivhed, når de 'gamle stænger' gøres klar til idrætsudfoldelse. MUSKELSTIFTEN har en meget lindrende virkning, samtidig med, at den tager toppen af ledstivheden.

Dernæst mener jeg også, at MUSKELSTIFTEN har nogle klare fordele ved at blive brugt på fodleddet (massage af kapsel og achillessene) efter aktiviteterne, og efter man evt. har brugt is mod hævelse.

Denne brug før og efter idræt har i den senere tid ? i kombination med ledfrigørelse hos behandler ? givet mig mindre ledstivhed og gjort det muligt for mig at 'klare' mere idræt."

Per Frimann, 35 år. 10 år professionel fodboldspiller for landsholdet, Anderlecht (Belgien) og Brøndby.

 

"I mit arbejde som fodterapeut har jeg mange dårlige arbejdsstillinger, når jeg behandler de ældre og handicappede i deres hjem og på plejehjem. MUSKELSTIFTEN hjælper mig af med smerterne i nakke og lænd. Morgenstivheden i anklerne er jeg også blevet kvit. Jeg har anbefalet den til mange kunder, og får glade tilbagemeldinger om, at den hjælper dem. Derfor min varmeste anbefaling til MUSKELSTIFTEN fra Human Balance."

Solveig Rasmussen. Fodterapeut, Middelfart.

 

"Min achilleshæl sidder i ryggen, nærmere betegnet i lænden og alle ved, hvor trættende det er, hele tiden at skulle vogte enhver af sine bevægelser, når ryggen er træt og værkende. Derfor var befrielsen fantastisk, da jeg anvendte MUSKELSTIFTEN fra Human Balance. En ro og fred bredte sig efter ganske få minutter og bevirkede, at jeg ikke længere behøvede at tage særlige hensyn til min ryg, men kunne klø på ? frisk og rørig. Såvel fysisk som psykisk har MUSKELSTIFTEN beriget mit liv."

Arne K. Gottlieb. Salgskonsulent, Slangerup.

 

"Jeg lærte Muskelstiften at kende på Krop, Sind og Ånd udstillingen i Århus sept. 1997, hvor min stand "I Mesterens Lys" var nabo til Human Balance’s stand. Det sled hårdt på ryggen at stå i standen og bede for så mange mennesker, så jeg lod mig overtale til at prøve Muskelstiften på de ømme muskler. Det virkede så godt og lindrende, at jeg købte en stift med hjem.

Jeg har siden brugt den jævnligt, når musklerne i ryggen var ømme ? og på det seneste også mod hovedpine, hvor piller ikke slog til. Jeg tror, at også andre kan have glæde af at bruge stiften ? og formentligt også til andre smerter end dem, jeg har oplevet lindring for."

Ole Skjerbæk Madsen. Sognepræst og leder af I Mesterens Lys, København.

 

Kan også købes i helsekostforretninger samt hos udvalgte Matas og materialister.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse