Coconut Milk & Essential Oils Underarm Deodorant Wipes
 Pris:
  •  139,00 DKK
 Model:   [Coconut_wipes]
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   
  
Anmeldelser: 0      Anmeldelser 
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Vores deodorant servietter er en innovativ formel på udelukkende naturlige ingredienser, som effektivt fjerner sved og dårlig lugt. En særlig blanding af naturlige æteriske olier og kokosmælk, får disse aluminiumsfrie servietter til effektivt at fjerne sved og lugt, så du føler dig frisk og fantastisk.

En enkel løsning til dagligt at friske dig op med en subtil og behagelig duft, der kan fint kan blandes med det, du ellers bruger. Får dig til at dufte dejligt, selv når du ikke har mulighed for lige at tage et bad.

Sådan anvendes:

Påfør under armene, evt. flere gange efter behov. Brug som deodorant under armene om morgenen og medbring i tasken, hvis du har behov for at genpåføre i løbet af dagen. Perfekt til at bruge efter sport eller yoga, på campingture og til tider med stress.

Er ikke en antiperspirant. Undgå kontakt med øjnene. Kun til udvortes brug. Hvis der opstår irritation så afbrud behandlingen. Opbevares utilgængeligt for børn.


Ingredienser:

aqua, saccharomyces ferment filtrate, zinc ricinoleate, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, natural grain alcohol, crambe abyssinica seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, cocos nucifera (coconut) milk, limonene, glycerin, salvia officinalis (sage) leaf extract, polysorbate 20, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum (with natural and essential oil).

30 stk.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse