Jeg er 35 år, dagplejer og født med en skævhed i ryggen. Har født 3 børn i 1988, '89 og '95. Blev opereret for galdesten i '95 og fik fjernet åreknuder i '98. I 1993/94 fik jeg en arbejdsskade, hvor korsbenet forrykkede sig. Under alle 3 fødsler har jeg haft bækkenløsning, også under graviditeterne.

Har siden '95 gået til kiropraktor og fysioterapeut hver 3 mdr. pga. smerte i ryg, skuldre og arme. Det gjorde jeg i 3 år. I oktober '98 havde jeg så mange smerter, at jeg måtte sygemeldes. Jeg tog 4-6 panodiler hver dag og kunne dårligt komme ud af sengen om morgenen. Jeg gik til læge og speciallæge, som konkluderede følgende:

Min egen læge, Niels Hansen d. 30 - 3 1999 :

"Gennem det sidste halve år smerter i nakke / skulderåg og overarme endvidere i lænd, bækken og lårene. Samtidig hævelse af fødder, har haft hovedpine og følt sig træt og uoplagt. Blodprøver tyder ikke på egentlig bindevævssygdom".

Jeg blev vurderet af specialist L. Helleberg i Slagelse d. 30 - 4 1999, som finder tilstanden forenelig med fibromyalgi / belastningslidelse i bevægapparatet, prognose på lidelse anses normalt for at være stationær med mulighed for bedring, hvis belastning mindskes.

Specialist i gigtsygdomme, Lars Helleberg udtaler d. 30 - 4 1999:

"Mit eneste positive fund er en udbredt ømhed af sene og muskelvæv. Dette sammenholdt med symptomer svarer til beskrivelsen af det såkaldte fibromyalgi syndrom. Undertegnede har en kronisk smertetilstand, som hun må forsøge at leve videre med bedst muligt".

Efter at have fået beskeden om at måtte leve med smerterne + miste mit job, var jeg meget langt nede. Så så jeg en artikel i Familiejournalen om Morten Krabbe. og tog derind i håb om at få hjælp.

Første gang jeg gik derfra kunne jeg allerede mærke forandring i kroppen. Har nu været i gang i 3 måneder med healing, massage + udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Jeg føler, at jeg har fået et nyt liv uden smerter og nu kan jeg dyrke sport igen".

Gitte Melchiorsen d. 15 - 9 2000.

* Behandling kan variere fra person til person!